Kijken

Hier een greep uit onze filmpjes. Van informatieve tot vermakelijke virdeoproducties. Samen met de patiëntjes van het Maastricht UMC+ maken we elke week filmpjes, waarin zij de hoofdrol spelen.

Een dag met Noortje
Een informatief filmpje waarin Noortje t.b.v. haar eerste schooldag op de middelbare school, haar schoolgenoten en docenten op een persoonlijke manier kennis laten maken met haar unieke situatie.
Wat gebeurt er als ik een dag word opgenomen op de Kinderafdeling?
Sjors laat jullie zien wat je allemaal mee kunt maken en tegen kan komen, als je op de Kinderafdeling van het Maastricht UMC+ wordt opgenomen.
25 jaar compilatie Jubileum
Fragmenten uit 25 jaar Bert Buis Kindertv passeren de revue.
25 jarig jubileumfeest
Samenvatting van ons 25 jarig jubileumfeest
Bert Buis presentator Sjors bij het TV-programma
Toen....Heeft Sjors als kind meerdere malen in het azM gelegen. Hij vertelt wat Bert Buis KinderTV tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis heeft betekend....Nu, als vrijwilliger kan Sjors hetzelfde betekenen voor al die kinderen die in het azM liggen.
De kamer van Demi
Hierin laat Demi haar kamer zien en wat erin veranderd zou kunnen en moeten worden, samen met een van onze stagiaires Thibault.
De vervloekte schat
Dit is een Halloween verhaal geschreven en verteld door Luc. Ashley heeft de hoofdrol in dit verhaaltje op zich genomen.
Wat gebeurt er als je wordt opgenomen op de kinderafdeling voor een operatie.
Dit korte informatieve filmje heeft Bert Buis KTV i.s.m. 2Tact en de Kinderafdeling azM gemaakt, voor de kinderen en de ouders ter voorbereiding van een operatie. Hierin wordt getoond wat er allemaal bij komt kijken.
Rabobank Maastricht e.o. Coöperatiefonds steunt Bert Buis KTV
Dit is een promotiefilmpje van het Rabobank Maastricht e.o. Coöperatiefonds. Hierin komen enkele organisaties/instellingen voor, die door de Coöperatiefonds werden gesponsord.
Bert Buis Promo 2013
Een promofilmpje van Bert Buis KinderTV (zie www.bertbuis.nl) De kinderen, stagiaires en vrijwilligers vertellen in het kort wat je allemaal bij Bert Buis KTV kunt doen, als je in het azM opgenomen wordt.
Professor Wortel en de schoen van Zwarte Piet
Zwarte Piet heeft problemen met klimmen en Tim heeft samen met professor Wortel hier iets op verzonnen.
HFL Kinderonderzoekfonds Limburg - GAIA Zoo
Een videoverslag van een avondje Gaia ZOO voor de kinderen van het Maastricht UMC+.
Zweit veur Leid 2016 - Bert Buis Kindertv
Bert Buis was bij 'Zweit veur Leid 2016'. Lions Club Maastricht heeft ons als goed doel uitgekozen en de sponsorloop voor Bert Buis Kindertv op touw gezet.
Verslag van 'Koken met COACH' - Bert Buis Kindertv
Bert Buis Kindertv heeft een videoverslag gemaakt van 'Koken met COACH' in opdracht van COACH Maastricht.
Compilatie 2016
Een greep uit de highlights van 2016.