Doe je mee?

Het team van Bert Buis KinderTV komt maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend op de kinderafdeling bij je langs om te vragen of je mee wilt doen met de wekelijkse live-show of met het maken van een filmpje. Lijkt je dat leuk?

Vraag dan ook even eerst aan je ouders of verzorgers of ze dat ook een goed idee vinden en of ze toestemming geven voor het uitzenden van de opname. Als dat zo is, kan je meedoen!

Maar voordat je echt mee doet met het maken van een filmpje kan je al bedenken wat je het liefste zou willen doen. Wie wil je interviewen? Waar wil je een ‘item’ van maken over je hobby of favoriete filmster? Wil je presenteren of liever de microfoon vasthouden? Of misschien wil je zelf wel achter de camera staan? We weten een ding zeker: het wordt een superleuke dag!

We kunnen er ook voor zorgen dat je later de uitzending, of het filmpje waar je aan hebt mee gewerkt thuis nog kan bekijken.Om je goed voor te bereiden en ook jouw ouders een beeld te geven van wat meedoen met Bert Buis Kindertv betekent

Lisa

"Beste medewerkers van Bert Buis KTV, Bedankt voor de leuke tijd, die jullie mij bezorgd hebben tijdens mijn opname in het azM. Ik heb erg genoten van de filmopname “Ziekenhuis Mysterie” en in de studio samen met mijn zusje Demi. Erg bedankt.

Fleur

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jullie was, maar we genieten nog steeds van al die uren tape die we telkens weer bekijken. Dikke knuffels en dikke kussen van mij.

Floyd

Ik vind Bert Buis geweldig. Ik ben zelf al vaak in het ziekenhuis geweest en was altijd blij als het uitzenddag was. Want dan was het Bert Buis tijd en geen zin voor andere dingen. Bedankt voor die mooie tijd. Tot de volgende keer

Jochem

Hey Bert Buis, dankzij mijn pech ben ik hier toch nog goed terecht gekomen. En ik heb van jou Bert, heel veel geleerd en dat vind ik te gek.

Kids
kerst 2
Ilja
Sluit de enquête